Skip to main content

VINPROVNING VINER FRÅN ROUSSILLON

Upptäck Roussillon och följ med på vårens vinresa

Roussillon är en perfekt destination för en vinresa! Denna kväll är en utmärkt introduktion till regionen och vinerna. Kvällens provningsledare är sommelier Markus Nilsson som guidar oss genom sex olika viner. Det blir både vitt, rött och sött i glaset. Det serveras enklare tilltugg, men ack så goda, i anslutning till provningen i samarbete med Goodfoodyou. På plats finns även LM Travel och berättar om sitt utbud av livsstilsresor.

Temat för kvällens provning är Roussillon. Roussillon i södra Frankrike, precis vid gränsen till Spanien och Katalonien, förtjänar mer uppmärksamhet bland vinentusiaster världen över, inte minst i Sverige. Regionen bjuder både torra och söta viner av hög kvalitet, en otroligt vacker natur, ett rikt kulturarv och det franska köket i Medelhavstappning.

Vinprovning med sommelier

Vinprovning i Stockholm

Reseinspiration och livsstilsresor

Skobaren Stockholm

Gourmetmat Goodfoodyou

Viner från Roussillon

OM EVENTET

Vi träffas och provar vin tillsammans i Stockholm onsdagen den 25 augusti. Vi provar i en mindre grupp med endast 14 platser klockan 18.30.

Pris för vinprovningen: 550 kr/per person

Vinprovningen måste förbokas och du anmäler dig och ditt sällskap genom att skicka ett mail till post@vinogram1.se med namn på deltagarna. Efter anmälan får du en bekräftelse på bokningen samt inbetalningsuppgifter.

Datum för vinprovningen: 25 augusti kl 18.30.

DETTA INGÅR:

I vinprovningen ingår 6 glas med matchande mat och tilltugg.  Provningen äger rum den 25 augusti på Skobaren, Hälsingegatan2, 113 23 Stockholm. På provningen får du möjlighet att träffa Skobaren, LM Travel och Goodfoodyou som alla kommer berätta mer om sina utbud och fina erbjudanden.

Provning av 6 viner
Viner från Roussillon

Kvällens provningsledare är sommelier Markus Nilsson som guidar oss genom sex olika viner. Det blir både vitt, rött och sött i glaset.

Mat och vintips
Reseinspiration
Mode från Skobaren