Skip to main content
LM Travel

Specialist inom resor möten och event

Vi erbjuder konsulttjänster inom resor, möten och event

LM Travel

Vi erbjuder konsulttjänster inom resor, möten och event och andra reserelaterad uppdrag.

Om LM Travel

Vi erbjuder konsultuppdrag inom resebranschen. Vi kan även hjälpa ditt företag med projektledning och att ta fram en resepolicy och mötespolicy.

Vi har mer än 30 års erfarenhet från hotell- och resebranschen. Under åren har vi hjälpt många företag med bokning av konferens- och gruppresor för sina  kunder eller medlemmar och tagit fram program med den perfekta platsen, hotellet, måltider, passande teambuildingaktiviteter och arrangören av resan har istället kunnat koncentrera sig helt och hållet på innehållet.

Vi har även stor erfarenhet av olika Livsstilsresor som mat- och vinresor, vinprovningar, yoga, padel, tränings- och hälsoresor över hela världen.

Vi är certifierade inom hållbar turism enligt Global Sustainable Tourism Council (GSTC).GSTC fastställer och förvaltar globala och hållbara turismstandards som korrelerar med FN:s hållbara utvecklingsmål.

”The world is a book and he who stays at home reads only one page”

Lena Mägiste

VD LM Travel AB

 

Mobilnummer:+4670 826 02 54

Linkedin: linkedin.com/in/lenamagiste

Min passion är resor och att upptäcka nya platser, den lokala kulturen, maten, drycken och att få dela med mig av mina upplevelser. Ta gärna direktkontakt med mig för konsultuppdrag inom resebranschen.

Följ min reseblogg  för att ta del av massor med personliga restips, råd och reseinspiration.

Jag har en podcast, Passion for Travel tillsammans med Charlotte Lundquist som driver en Sveriges största resebloggar. En podcast för dig som också har ett stort och passionerat intresse för resor. Här får du ta del av våra samlade expertkunskaper från 30 år i turism- och resebranschen och vi delar med oss av tips och inspiration för att sätta guldkant på dina resor.