LM Travel

Specialister På Skräddarsydda Konferensresor & Gruppresor

Vi är specialister på att skräddarsy gruppresor och konferensresor utomlands och i Sverige. Vi hjälper dig att ta fram ett program som innehåller transporter, hotell, konferens, måltider och passande aktiviteter.

LM Travel

Specialister På Skräddarsydda Konferensresor & Gruppresor

Vi är specialister på att skräddarsy gruppresor och konferensresor utomlands och i Sverige. Vi hjälper dig att ta fram ett program som innehåller transporter, hotell, konferens, måltider och passande aktiviteter.

Om LM Travel

Vi hjälper dig att arrangera egna gruppresor för dina kunder eller medlemmar och tar hand om ditt företags affärsresor över hela världen. Vi kan även hjälpa ditt företag att ta fram en resepolicy och mötespolicy.

Vi samarbetar med olika företag under konceptet Livsstilsresor med inriktning på mat och vinresor, sparesor, träningsresor, yogaresor, hälsoresor, vandringsresor, coachning och personlig utveckling, föreläsningar inom hälsa mm. Under 2021 kommer vi att erbjuda vinprovningar och unika vinresor i smågrupper till vindistrikt runt om i världen och du kan redan nu kan du anmäla intresse till vårens vinprovningar  i Stockholm.

Vi hjälper dig att arrangera egna gruppresor för dina kunder eller medlemmar och sätter ihop det skräddarsydda programmet åt dig med den perfekta platsen, hotellet, måltider, passande aktiviteter och du som arrangör av resan kan koncentrera dig helt och hållet på innehållet.

Vårt mål är att alltid erbjuda det mest klimatsmarta och hållbara resealternativet vid varje resetillfälle. Vi har valt att samarbeta med leverantörer som har en uttalad hållbarhetspolicy och vi hjälper våra kunder att klimatkompensera. Vi är certifierade inom hållbar turism enligt  Global Sustainable Tourism Council (GSTC).GSTC fastställer och förvaltar globala och hållbara turismstandards som korrelerar med FN:s hållbara utvecklingsmål.

Ska du resa utomlands och behöver ett reseintyg? Gör din nästa resa enkel genom att boka både PCR test och flygbiljett samtidigt. Digitalt reseintyg 72 h innan avresan, säkert och smidigt med testsvar i appen Coronafree och via oss får du dessutom ett lägre pris på testet via vår samarbetspartner Quality-Care när det ingår en bokad flygresa.

”The world is a book and he who stays at home reads only one page”

Lena Mägiste

VD LM Travel AB

 

Mobilnummer:+4670 826 02 54

Linkedin: linkedin.com/in/lenamagiste

Min passion är att resa och upptäcka nya platser och att få uppleva och smaka på olika kulturer på plats och att få dela med mig av detta.

Följ min reseblogg som riktar sig till dig som är affärsresenär och till dig som bokar affärsresor, grupp- och konferensresor och dessutom är intresserad av att få massor med personliga tips, råd och inspiration till din nästa resebokning, konferens, kickoff, möte eller företagsevent.