Skip to main content
LM Travel

Specialister På Skräddarsydda Konferensresor & Gruppresor

Vi är specialister på att skräddarsy gruppresor och konferensresor utomlands och i Sverige. Vi hjälper dig att ta fram ett program som innehåller transporter, hotell, konferens, måltider och passande aktiviteter.

LM Travel

Specialister På Skräddarsydda Konferensresor & Gruppresor

Vi är specialister på att skräddarsy gruppresor och konferensresor utomlands och i Sverige. Vi hjälper dig att ta fram ett program som innehåller transporter, hotell, konferens, måltider och passande aktiviteter.

Om LM Travel

Vi hjälper dig att arrangera egna gruppresor för dina kunder eller medlemmar och tar hand om ditt företags affärsresor över hela världen. Vi kan även hjälpa ditt företag att ta fram en resepolicy och mötespolicy.

Vi samarbetar med olika företag under konceptet Livsstilsresor med inriktning på mat och vinresor, sparesor, träningsresor, yogaresor, hälsoresor, padelresor, coachning och personlig utveckling, föreläsningar inom hälsa mm. Följ med på vinprovningar i Stockholm och på unika och skräddarsydda mat – och vinresor i smågrupper till vindistrikt runt om i världen.

Vi hjälper dig att arrangera egna gruppresor för dina kunder eller medlemmar och sätter ihop det skräddarsydda programmet åt dig med den perfekta platsen, hotellet, måltider, passande aktiviteter och du som arrangör av resan kan koncentrera dig helt och hållet på innehållet.

Vårt mål är att alltid erbjuda det mest klimatsmarta och hållbara resealternativet vid varje resetillfälle. Vi har valt att samarbeta med leverantörer som har en uttalad hållbarhetspolicy och vi hjälper våra kunder att klimatkompensera. Vi är certifierade inom hållbar turism enligt  Global Sustainable Tourism Council (GSTC).GSTC fastställer och förvaltar globala och hållbara turismstandards som korrelerar med FN:s hållbara utvecklingsmål.

”The world is a book and he who stays at home reads only one page”

Lena Mägiste

VD LM Travel AB

 

Mobilnummer:+4670 826 02 54

Linkedin: linkedin.com/in/lenamagiste

Min passion är att resa och upptäcka nya platser och att få uppleva och smaka på olika kulturer på plats och att få dela med mig av detta.

Följ min reseblogg som riktar sig till dig som är affärsresenär och till dig som bokar affärsresor, grupp- och konferensresor och dessutom är intresserad av att få massor med personliga tips, råd och inspiration till din nästa resebokning, konferens, kickoff, möte eller företagsevent.

Jag har en podcast, Passion for Travel tillsammans med Charlotte Lundquist som driver en Sveriges största resebloggar. En podcast för dig som också har ett stort och passionerat intresse för resor. Här får du ta del av våra samlade expertkunskaper från 30 år i turism- och resebranschen och vi delar med oss av tips och inspiration för att sätta guldkant på dina resor.