Skip to main content

VINPROVNING VINER FRÅN PRIORAT & MONTSANT

Upptäck Katalonien och följ med på vårens vinresa

Denna kväll blir en utmärkt möjlighet att upptäcka mer av denna vackra regionen i spanska Katalonien. Kvällens provningsledare är sommelier Markus Nilsson från Vinkoll som guidar oss genom sex olika viner. LM Travel berättar om sitt utbud av livsstilsresor och vinresan till Priorat i maj.

Temat för kvällens provning är Priorat och Montsant i i spanska Katalonien. Priorat och Montsant utsågs till Årets Vinort 2016 av föreningen Munskänkarna.

Vinprovning med sommelier

Vinprovning i Stockholm

Reseinspiration och livsstilsresor

Skobaren Stockholm

Viner från Katalonien

Viner från Priorat och Montsant

OM EVENTET

Vi träffas och provar vin tillsammans i Stockholm tisdagen den 29 mars. Vi provar i en mindre grupp med endast 14 platser klockan 18.30.

Pris för vinprovningen: 475 kr/per person

Vinprovningen måste förbokas och du anmäler dig och ditt sällskap genom att skicka ett mail till hej@vinkoll.se med namn på deltagarna. Efter anmälan får du en bekräftelse på bokningen samt inbetalningsuppgifter.

Datum för vinprovningen: 29 mars kl 18.30.

DETTA INGÅR:

I vinprovningen ingår 6 glas med tilltugg.  Provningen äger rum den 29 mars på Skobaren, Hälsingegatan2, 113 23 Stockholm. På provningen får du möjlighet att träffa Skobaren, LM Travel och Vinkoll som kommer berätta mer om sina utbud och fina erbjudanden.

Provning av 6 viner
Viner från Priorat och Montsant

Kvällens provningsledare är sommelier Markus Nilsson från Vinkoll som guidar oss genom sex olika viner.

Mat och vintips
Reseinspiration
Mode från Skobaren