Skip to main content

PADELWEEKEND I SVERIGE

Padel match och seriespel mot andra jämna par

Följ med på en padelresa för padelpar som ett trevligt helgpaket fyllt med padelspel. Ni får en padelweekend fylld med padelspel och möjlighet att spela mot padelspelare på samma nivå som ni själva.

Ni bokar och reser på weekendresan som enskilt padelpar och matchas mot padelmotståndare på samma nivå under padelhelgen. Spela padel i Eskilstuna, Jönköping och Västerås under en padelweekend utöver det vanliga!

Skräddarsydd padelweekend

Serietabell med matchresultat

4 padelmatcher inkl banhyra

Logi i dubbelrum Elite Stadshotell med frukost

Gym och bastu på hotellet

Seriespel i en grupp med 4 par på samma nivå

OM RESAN

Padel weekendresan erbjuds i samarbete med Weekendpadel. Resan bokas som enskilt par valfri weekend i Eskilstuna, Jönköping eller Västerås och du matchas mot andra jämna padelpar dam/herr eller mixpar.

Vi vill göra det enkelt för dig att komma i väg på en padelweekend med bra padelspel, där allt ingår med med bra och centralt boende och  förbokade tider till padelbanorna.

Datum för avresa: Valfri weekend

DETTA INGÅR:

Weekendpaketet i padel inkluderar övernattning i dubbelrum med frukost och tillgång till gym och bastu på Elite Stadshotellet, centralt läge i  Eskilstuna, Jönköping eller VästeråsEnkelrum mot 250:- tillägg per person. Du tar dig till hotellet på egen hand eller bokar hyrbil eller annan transport genom LM Travel. Det ingår tre padelmatcher inklusive banhyran. Seriespel i en grupp med fyra par på samma nivå. Serietabell med matchresultat.

4 padelmatcher ink banhyra
Seriespel i en grupp med 4 par på samma nivå

Pris: 1 345 SEK/person. Priset är baserat på del i dubbelrum. Priset är satt med reservation för eventuella program, pris- och tidtabelländringar utanför vår kontroll.

Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan köpas till vid boknings tillfället.

Logi i dubbelrum på Elite Stadshotellet Eskilstuna, Jönköping eller Västerås.
Frukostbuffé för aktiva padelspelare
Gym och bastu på hotellet

OM BOENDET:

Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö mitt i city. Med närheten till stadens utbud och hotellets moderna faciliteter och förstklassiga service erbjuder vi en i särklass unik och flärdfull upplevelse. Elite Stadshotellet är det självklara valet för både affärsresenärer, konferensgäster och weekendgäster och genom lyhördhet för gästernas önskemål och idéer samt vänlig personal har vi format den atmosfär som kännetecknar Elite Stadshotellet Eskilstuna.
Hotellet är ett fyrstjärnigt fullservice hotell som förutom alla standardfaciliteter erbjuder hotellets gäster fri tillgång till gym och bastu. Med två restauranger erbjuds god mat och dryck för alla.

Med vårt centrala läge har du shopping, nattklubbar, många helgaktiviteter, tåg- och busskommunikationer inom bekvämt promenadavstånd.

Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stadshotellet. Här har du nära till det mesta: varuhus, gallerior, spännande små butiker, friluftsaktiviteter, lokaltransporter och tågstationen. Elite Stadshotellet i Västerås är ett högklassigt hotell med gamla anor i modern tappning i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil.
Elite Stadshotellet har sedan invigningen 1907 varit en central mötesplats i Västerås. Vi har tagit vara på den klassiskt tilltalande miljön och anpassat den till våra gästers behov och önskemål om högsta komfort på våra hotellrum.

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv. Elite Stora Hotellet byggdes under mitten av 1800-talet och är omsorgsfullt renoverat. Mycket i hotellet är bevarat i ursprungligt skick, bl.a. Spegelsalen som är en av Skandinaviens vackraste festsalar.

De 167 hotellrummen på Elite Stora Hotellet är trivsamt och bekvämt inredda för att du som gäst ska kunna vila och få den arbetsro du behöver. Gör gärna ett besök i vår gastropub The Bishops Arms