Skip to main content

ICEHOTEL SOMMARPAKET

Norrländsk vildmark. Midnattssol

Norrländska pärlan ICEHOTEL är öppet året runt! En perfekt hemester för dig som vill upptäcka lite mer av Norrland och midnattssolen i sommar.

Vill du njuta av både lyx och vildmarksliv? I vårt skräddarsydda sommarpaket på ICE HOTEL  unikt framtaget för LM Travel får du njuta av bägge delarna.

Isskulptering

Jukkasjärvi Basturitual

Vildmarksmiddag

Boende i konstsvit av is

Unik naturupplevelse

Midnattssol

OM RESAN

En av nätterna sover ni på mjuka renskinn i -5⁰ C, i en konstsvit fylld av inspirerande handskulpterad konst, helt i is och snö och den andra natten bor ni i ett av våra bekväma och varma hotellrum.

Boendet i  konstsviterna är en oförglömlig upplevelse och på rummet väntar kyld champagne och isglas. Under vistelsen får ni uppleva unika naturupplevelser i vildmarken runt Jukkasjärvi.

Datum för avresa: Valfritt resedatum 1 juli-30 september 2021

DETTA INGÅR:

I det skräddarsydda paket på ICEHOTEL i Jukkasjärvi som är unikt framtaget för LM Travel kan du själv välja vilka 2 nätter som du önskar boka paketet under valfri vistelse mellan den 1 juli och sista september 2021. Du tar dig till Norrland och ICEHOTEL på egen hand, men vi hjälper givetvis gärna till med bokning av resan om du önskar samt förlängning av resan med extra nätter på hotellet eller i andra delar av Norrland.

Boende för 2 i Deluxe Svit 365 Jauvré första natten
Boende för 2 i Kaamos Hotellrum Superior andra natten
Välkomstpaket med Moët och champagneglas i is serveras i det kalla rummet
Hyra av E-mountain bikes, Kanot och Stand up paddleboards

Pis för 2 personer: 22 995 kr

Resans pris gäller för 2 personer i delat dubbelrum under 2 nätter valfritt resedatum. Alla tider för aktiviteter och måltider erhålls efter bokning.
Avbeställningsskydd och Reseförsäkring kan köpas till vid bokningstillfället hos LM Travel.

Vildmarksmiddag
Isskulptering
Jukkasjärvi Basturitual
Bordsbokning Hembygdsgården

OM BOENDET:

ICEHOTEL i Jukkasjärvi är ett världsunikt hotel som är känt världen över för  sina isrum  och iskonst som skapas på nytt varje år med vatten från Torne Älv av  konstnärer. Hotellet är öppet året runt och för er väntar  champagne på rummet serverade i isglass  och  flera unika  naturupplevelser i vildmarken i Jukkasjärvi.

En av nätterna sover ni på mjuka renskinn i -5⁰ C, i en konstsvit fylld av inspirerande handskulpterad konst, helt i is och snö och den andra natten bor ni i ett av hotellets bekväma (varma) hotellrum. Boendet i  konstsviterna är en oförglömlig upplevelse.

Jukkasjärvi Basturitual:

Skäm bort kropp och själ med Jukkasjärvi basturitual; en avkopplande och välgörande bastuupplevelse. Bastubad har en lång tradition i norra Sverige och kontrasterna mellan varmt och kallt sägs ha hälsofrämjande effekter.

Ta tillfället i akt och basta enligt konstens alla regler i Jukkasjärvi kulturbastu. Gör de tio stegen i Jukkasjärvi basturitual och prova på allt från bastubad, tvagning med tjärtvål, dopp i Torne älv och en njutbar stund i de uppvärmda utomhusbadkaren.

Isskulptering:

Gör som konstnärerna på Icehotel. Skapa din egen isskulptur av is från Torne älv. Gå en snabbkurs i isskulptering, ett måste när du är på Icehotel.

Vildmarksmiddag:

Smaka på säsongen. Sveriges nordligaste region är unik med sina åtta säsonger. Njut av en trerätters vildmarksmiddag inspirerad av den aktuella säsongen.

Smaka på säsongen på denna delikata middagsupplevelse i vildmarken. Ni beger er ut till en avskild vildmarkscamp med båt eller minibuss, beroende på säsong, tillsammans med en guide. Sveriges nordligaste region har åtta säsonger, var och en med sin egna karaktär, vilket inspirerar den exklusiva trerätters vildmarksmiddagen tillagad och serverad av er guide. Njut av den aktuella säsongens fantastiska smaker – från norrsken

PROGRAM:

Incheckning på ICEHOTEL för boende i en konstsvit av is första natten. På rummet väntar ditt exklusiva välkomstpaket från LM Travel, Champagne från Moët och champagneglas i is. Andra natten boende i ett varmt hotellrum superior.

 

I sommarpaketet ingår Isskulptering, Jukkasjärvi Basturitual och Vildmarksmiddag. För LM Travels gäster ingår hyra av E-mountain bikes, kanot och Stand up paddleboards under hela vistelsen. Program med tider erhålls vid bokning.

KARTA :