Skip to main content

GOLFSAFARI TARANGIRE

Spela golf och upplev vackra Tanzania

Välkommen till en skön sommarkväll i juni för att prova sommarens och säsongens roséviner! I våra vinprovingar delar vi på LM Travel med oss av reseinspiration och du får möjlighet att följa med på resor över hela världen i vinets värld.

Till roséprovningen samarbetar vi med sommelier Lisen Espeland som har valt ut sina personliga sommarfavoriter och matchar detta med passande mat och tilltugg.

Säsongens Rose

Vinprovning i Stockholm

Utomhus vinprovning

Golfbaren Kristineberg

Nya sommarfavoriter

Vin, mat och minigolf

OM EVENTET

Vinprovningen äger rum 10 juni och vi träffas utomhus på Golfbaren Kristineberg i deras härliga loungedel för att prova 5 roséviner med matchande mat och tilltugg. Om du vill spela en minigolfrunda så hinns det med innan eller efter vinprovningen.

Pris för vinprovningen: 580 kr/per person

Vinprovningen måste förbokas då vi tar emot max 20 deltagare. Bokningen är bindande men kan överlåtas. Vinprovningen kan ev komma att flyttas till annat datum vid dåligt väder. Välkommen på en sommarresa i vinets värld!

Datum för vinprovningen: 10 Juni kl.18.00-20.00

DETTA INGÅR:

I vinprovningen ingår 5 glas med matchande mat och tilltugg.  Provningen äger rum den 10 juni kl. 18-20.00 utomhus på Golfbaren Kristineberg.

 

Provning av 5 roséviner
Mat och tilltugg

Lisens vinprovningar har alltid en grön tråd av livsnjutning och en god portion av ”vad passar till vinet”

 

Mat och vintips
Reseinspiration
1 minigolfrunda