Skip to main content

YOGARESA TILL ITALIEN

Yoga bland vingårdarna i Italien

Under vistelsen finns det möjlighet till att yoga, jogga eller vandra i de vackra omgivningarna och poolhäng ute eller spa inomhus. På vingården erbjuds man 2- rätters lunch och 3 – rätters middag italian style och du kan även gå på en vinprovning.

Är du yogainstruktör , välkommen att arrangera din egna yogaresa till norra Italien och Piemonte där du och dina deltagare kan yoga på vingården. Vi har besökt vingården och kan varmt rekommendera en resa hit.

Yoga

Spa

Pool

Matlandet Italien

Vinprovning

Yogaresa

OM RESAN

Yogaresan går till norra Italien en torsdag – söndag och du bor mitt bland vinrankorna på den familjeägda vingården Ca` San Sebastiano . Programmet startar med fördel på torsdagen eftermiddag med välkomstyoga och därefter middag.

Pris för yogaresan: vi återkommer med pris i delat dubbelrum vid intresse om att arrangera en yogaresa hit.

Det finns plats för max 16 deltagare med boende i delat dubbelrum. Välkommen att arrangera och bjuda in till en härlig långhelg med yoga, skön avkoppling vid poolen och vandring i vinlundarna.

Datum för yogaresan: valfritt resedatum torsdag-söndag, min 12 deltagare

DETTA INGÅR:

Yogaresa med perfekt upplägg för en weekend, torsdag-söndag. Du tar dig till och från Milano på egen hand där resan startar på torsdag eftermiddag. Minimum 12 deltagare för att resan ska bli av. Vi kan hjälpa dig att boka flyg från valfri avreseort och transfer i Italien.

Yogaresa till norra Italien
Yoga och träning

En yogaresa där du även får möjlighet att uppleva och njuta av det italienska köket, vinerna och de vackra omgivningarna. Yoga kan du göra både  inomhus och utomhus.

Tillgång till spa och pool
Italiensk mat och vin