Skip to main content

YOGARESA TILL ITALIEN

Yoga bland vingårdarna i Italien

Dagarna börjar med lätta yoga övningar innan frukost. Under vistelsen får du ta del av enkel vandring i omgivningarna, yoga och poolhäng ute eller spa inomhus. Yogan passar alla.  Vi avnjuter 2- rätters lunch och 3 – rätters middag italian style och går på en vinprovning.

Välkommen att resa med oss till Italien i vår på en yogaresa bland vingårdarna. Yogaresan sker i samarbete med Catarina Henriksson från Träningsinspiratören. Catarina brinner för att träna, coacha och inspirera andra till en mer aktiv livsstil och är utbildad yogalärare och personlig tränare.

Yoga

Spa

Pool

Matlandet Italien

Vinprovning

Yogaresa

OM RESAN

Yogaresan går till norra Italien torsdag – söndag den 16-19 maj 2024 och vi bor på vingården Ca` San Sebastiano. Programmet startar på torsdagen eftermiddag med välkomstyoga.

Pris för yogaresan: xxxx kr i delat dubbelrum. /vi återkommer med pris

Det finns plats för max 16 deltagare med boende i delat dubbelrum. Vi välkomnar er till en härlig långhelg med yoga, skön avkoppling vid poolen och vandring i vinlundar.

Datum för yogaresan: 16-19 maj 2024

DETTA INGÅR:

Yogaresan äger rum den 16-19 maj. Du tar dig till och från Milano på egen hand där resan startar på torsdag eftermiddag. Minimum 12 deltagare för att resan ska bli av. Vi kan hjälpa dig att boka flyg från valfri avreseort och transfer i Italien.

Yogaresa till norra Italien
Yoga och träning

En yogaresa där vi även får en möjlighet att få uppleva och njuta av det italienska köket, vinerna och de vackra omgivningarna. Yogan passar för alla.

Tillgång till spa och pool
Italiensk mat och vin