Skip to main content

CAPE WINE 2022

Årets vinhändelse i Sydafrika

Denna vinresa vänder sig till dig som har god erfarenhet av att prova vin och som vill fördjupa dina kunskaper om Sydafrika som vinland.

Tempot på resan är högt och de event, vinprovningar och seminarier som står i schemat, samt deltagande på mässan i Kapstaden är obligatoriska.

Skräddarsydd vinresa

Vinresa

Prova viner i Sydafrika

Gourmetupplevelser

Exklusiva vinprovningar

Cape Wine 2022

OM RESAN

Resan till Cape Wine 2022 är framtagen unikt för LM Travel i samarbete WoSA Wines of South Africa och skräddarsytt av Maja Berthas, sommelier och marknadschef för WoSA Sverige.

Resan sker i en liten grupp. Vi vill ge dig bästa möjliga service, där allt ingår i resan med transporter, boende, mässprogram, vinprovningar och vingårdsbesök enligt programmet.

Datum för avresa: 30 september-10 oktober 2022

DETTA INGÅR:

Resan inkluderar tio dagar med mat- och vinupplevelser i Sydafrika. Vi reser i en liten grupp med personlig service under hela resan.

Maxantal för resan är satt till 16 personer och genomförs vid minimum 12 deltagare.

Flyg Arlanda–Kapstaden tur och retur ink flygskatter
Flygplatstransfer och all transport under gemensamt program
Boende på hotell Oude Werf  i Stellenbosch, tre övernattningar med frukost
Provningar, seminarier och events i samband med Cape Wine 2022

Pris: 26 995 kr del i dubbelrum. Priset är satt med reservation för eventuella program, pris- och tidtabelländringar utanför vår kontroll.

Reseförsäkring och avbeställningsskydd med semestergaranti och karantänskydd kan köpas till vid boknings tillfället.

Boende på hotell Southern Sun the Cullinan i Kapstaden, 4 nätter med frukost
Vinprovningar, luncher, middagar och fester tillsammans med skribenter, sommelierer och branschfolk från hela världen.
Maja Berthas, sommelier och marknadschef WoSA Sverige tar emot er  i Sydafrika

OM BOENDET:

Under resan bor vi i delat dubbelrum i Stellenbosch och Kapstaden. Bägge hotellen är av nycket hög standard och i Stellenbosch bor vi mitt i vindistriketet och i Kapstaden nära kongresshallen och vinmässan.

Den 1–4/10 bor vi på  Oude Werf Hotel som är ett fyrstjärnigt hotell med pool och med centralt läge i Stellenbosch  och 5-9/10 på Southern Sun the Cullinan som är ett femstjärnigt hotell med pool i Cape Town.

PROGRAM:

Capewine är den största vinmässan i världen gällande Sydafrikanska viner och räknas som den Sydafrikanska vinindustrins kronjuvel. Under tre dagar samlas producenter från hela Western Cape på Cape Town Convention Center och vid sidan om de tusentals viner som finns tillgängliga för provning arrangeras också provningar, seminarier och andra events på, och omkring, mässan. Genom detta unika samarbete får ni möjligheten att delta i detta arrangemang, som för övrigt endast erbjuds branschen. Ni kommer att vara en del av den officiella svenska delegationen som även inkluderar en handfull skribenter/sommelierer.

Som en del av denna grupp kommer ni bjudas in på provningar, luncher, middagar och fester tillsammans med skribenter, sommelierer och branschfolk från hela världen. Programmet skräddarsys av Maja Berthas, Marknadschef för WoSa i Sverige, och startar i Stellenbosch helgen innan mässan. Med utgångspunkt i denna pittoreska stad kommer vi bussas och slussas runt till olika aktiviteter för att sedan checka in på ett hotell i Kapstaden i anslutning till själva mässan. Har du ytterligare frågor om själva resans innehåll och Cape Wine kan du kontakta Maja Berthas direkt på mail maja_berthas@hotmail.com

KARTA: