Nyhet – vinprovningar i Stockholm! LM Travel arrangerar vinprovningar tillsammans med utbildad sommelier i centrala Stockholm under 2021. Exklusiva vinprovningar i mindre grupper för dig som är mat- och vinintresserad!

Under 2021 bjuder vi in till vinprovningar och andra dryckesprovningar i centrala Stockholm för alla som är lika mat- och vinintresserade som vi!  På ett resmål är det ofta det lokala köket med unika mat- och dryckesupplevelser som man minns extra mycket och tar med sig hem från resan. I våra vinprovningar delar vi med oss av reseinspiration och du får möjlighet att följa med på resor över hela världen i vinets värld!

Programmet för vårens vinprovningar.

Vinprovningstillfällen i Stockholm under våren 2021:

  • 24/3: Champagnemetoden, hur tillverkar olika länder sina bubblor?  Swing by Golfbaren kl.18.00, sommelier Lisen Espeland
  • 14/4: Svenska Viner. Swing by Golfbaren kl. 18.00,  sommelier Lisen Espeland
  • 19/5: Provning ”Gamla världen vs Nya Världen med druvan Pinot Noir i fokus. Swing by Golfbaren kl. 18.00, sommelier Lisen Espeland
  • 10/6: Säsongs rosévin, sommartider och roséviner. kl. 18.00 utomhus Swing by Golfbaren, sommelier Lisen Espeland

Alla vårens vinprovningar kostar 580:-/pp ink moms. Vinerna med passande mat och tilltugg är personligt utvalda av vår sommelier inför varje vinprovning. Ca fem olika viner provas vid varje provningstillfälle som pågår ca 2,5 timme. Covidanpassat arrangemang.

Anmäl dig till vinprovningarna genom att skicka ett mail

Presenttips! Ge bort ett presentkort till valfri vinprovning!

Välkommen att resa med LM Travel i vinets värld!

Lena Mägiste, VD LM Travel

 

 

Leave a Reply