Skip to main content

Nyhet – vinprovningar i Stockholm! LM Travel arrangerar vinprovningar tillsammans med utbildad sommelier i centrala Stockholm under 2021. Exklusiva vinprovningar i mindre grupper för dig som är mat- och vinintresserad!

Under 2021 bjuder vi in till vinprovningar och andra dryckesprovningar i centrala Stockholm för alla som är lika mat- och vinintresserade som vi!  På ett resmål är det ofta det lokala köket med unika mat- och dryckesupplevelser som man minns extra mycket och tar med sig hem från resan. I våra vinprovningar delar vi med oss av reseinspiration och du får möjlighet att följa med på resor över hela världen i vinets värld!

Programmet för vårens vinprovningar.

Vinprovningstillfällen i Stockholm under våren 2021:

  • 24/3: Champagnemetoden, hur tillverkar olika länder sina bubblor?  No53 Kornhamnstorg Gamla Stan kl.18.00, sommelier Lisen Espeland
  • 14/4: Svenska Viner. No53 Kornhamnstorg Gamla Stan kl. 18.00,  sommelier Lisen Espeland
  • 19/5: Provning ”Gamla världen vs Nya Världen med druvan Pinot Noir i fokus. Swing by Golfbaren kl. 18.00, sommelier Lisen Espeland
  • 10/6: Säsongs rosévin, sommartider och roséviner. kl. 18.00 utomhus Swing by Golfbaren, sommelier Lisen Espeland

Alla vårens vinprovningar kostar 580:-/pp ink moms. Vinerna med passande mat och tilltugg är personligt utvalda av vår sommelier inför varje vinprovning. Ca fem olika viner provas vid varje provningstillfälle som pågår ca 2 timmar. Covidanpassat arrangemang.

Anmäl dig till vinprovningarna genom att skicka ett mail

Presenttips! Ge bort ett presentkort till valfri vinprovning!

Välkommen att resa med LM Travel i vinets värld!

Lena Mägiste, VD LM Travel