Skip to main content

Kan ditt företag arrangera konferenser och möten för mer än 50 personer ?

Ja, absolut!

Många längtar efter det fysiska mötet.

Vi har upptäckt att många av våra kunder inte tror att det är tillåtet att arrangera möten och konferenser för mer än 50 deltagare. Det är bara allmänna sammankomster som ex teater, konserter och föreläsningar som är begränsade till 50 personer, dvs. ett evenemang som är öppet för alla genom ett biljettköp. Ditt företags konferenser och möten räknas som ett slutet sällskap.

Ett möte eller en konferens på ett hotell eller en konferensanläggning omfattas inte av ordningslagen utan av de trängselregler som är upprättade av Folkhälsomyndigheten.

När du är på konferens på något av hotellen och kursgårdarna i Sverige som är medlemmar i branschorganisationen VISITA kan du dessutom känna dig extra trygg och säker eftersom de har tagit fram gemensamma åtgärder mot smittspridning. Självklart är det upp till ditt företag att besluta hur just ni vill mötas i höst.

3  konferenstips från oss för en trygg  och säker konferens

  1. Boka en dubbelt så stor konferenslokal som ni brukar
  2. Kombinera det fysiska mötet med digital teknik så att de kollegor som inte har möjlighet att vara på plats ändå kan känna sig inkluderade och kunna delta på mötet.
  3. Teambuilding går att genomföra genom att anpassa aktiviteterna och helst vara utomhus

Vill du ha hjälp med upplägget och konferensförslag till ditt företag?

Kontakta oss, vi är experter på skräddarsydda konferenser!

Lena Mägiste

VD LM Travel