Livsstilsresor

Lev din dröm – designa din unika resa.

Livsstilsresor

Lev din dröm – designa din unika resa.

I våra livsstilsresor ingår alltid:

Vi tar fram skräddarsydda förslag med transporter tor., logi med frukost, eventuella flygskatter och projektledning före och under resan och resegaranti hos Kammarkollegiet.

Utöver detta hjälper vi även till med:

Under konceptet Livsstilsresor samarbetar vi med olika företag med inriktning på mat och vinresor, vinprovningar, sparesor, träningsresor, yogaresor, hälsoresor, vandringsresor, coaching och personlig utveckling, föreläsningar inom alla områden. Vi hjälper dig att arrangera egna gruppresor för dina kunder eller medlemmar och sätter ihop det skräddarsydda programmet åt dig med den perfekta platsen, hotellet, måltider, passande aktiviteter och du som arrangör av resan kan koncentrera dig helt och hållet på innehållet. Vi bokar temaresor, teambuilding och events till dig som företag, organisation, förening, eller för en grupp med mer än 10 personer som vill skapa sin egna unika upplevelse.

Kommande livsstilsresor hos LM Travel:

Vinresa till Champagne i Frankrike våren 2021. Upplev den franska maten, kulturen och i resan ingår flera champagneprovningar på personligt utvalda champagnehus. Resan sker i liten exklusiv grupp med svensk guide. För intresseanmälan info@lmtravel.se

Vinresa till Barcelona och Katalonien hösten 2021. Med basen i Barcelonas storstadspuls beger vi oss på olika dagsturer med vinprovningar av spanska viner och gastronomi. Anmäl till vinresan är öppen, välkommen med din bokning!

Trygghet

Personlig service och stöd. Resegaranti.

Kvalitet & Professionalism

Över 30 års erfarenhet och kompetens i resebranschen med väl uppbyggt kontaktnät.

Personlig & Lättillgänglig Kontakt

Samma kontaktperson för allt som rör resor, konferenser, möten och event.

Skräddarsydda Researrangemang

Vi erbjuder unika guldkorn i hela världen.

Låt oss skräddarsy din nästa reseupplevelse!

Låt oss skräddarsy din nästa reseupplevelse!

Målgrupper som vi vänder oss till:

Föreningar, intressegrupper, konsulter, egna företagare, personliga tränare, träningsinstruktörer, yogainstruktörer, mat och vinproducenter, föreläsare inom hälsa och livsstil med flera som vill ha hjälp av oss med att skräddarsy sin egna unika gruppresa både i Sverige och utomlands.

Hur hjälper vi dig att designa en livsstilsresa?
Du talar om vad ni har för behov och vi tar fram förslagen, du behöver inte ta din tid att googla och ta fram egna förslag utan kan luta dig lugnt tillbaka och låta oss som är proffs på detta ta fram skräddarsydda förslag till dig. Självklart erbjuder vi er att klimatkompensera resan.

Exempel på olika livsstilsresor?
Träningsresor, Hälsoresor, Spa resor, Må Bra resor, Yogaresor, Vinresor, Vandringsresor, Operaresor, Coachning och Personlig utveckling – skapa en unik resa efter ditt eget intresse!

Kommande livsstilsresor hos LM Travel:
Vinresa till Bourgogne i Frankrike 13-17 maj 2020: Upplev den franska maten, kulturen och i resan ingår flera vinprovningar på mindre vingårdar.  Resan sker i liten exklusiv grupp med svensk guide.  (Fullbokad!)

Vinresa till Champagne med champagneprovning maj 2021:Vi reser i en liten exklusiv grupp och besöker personligt utvalda champagnehus för  lunch och champagneprovningar. Intresseanmälan är öppen, maila till  info@lmtravel.se

Vinresa till Barcelona i Spanien 30 september -4 oktober 2020: Vi utgår från storstaden Barcelona med närhet till shopping och sevärdheter och gör dagsutflykter i Katalonien med vinprovningar och luncher på olika vingårdar. Resan sker i liten grupp med svensk sommelier som guide.  Resan är framflyttad till hösten 2021 Intresseanmälan är öppen för vinresan till Barcelona 2021.

Vinprovning  – upptäck vinlandet Portugal 18 augusti 2020 i Stockholm: Välkommen till en skön sommarkväll i augusti för att upptäcka vinlandet Portugal med oss. Vi provar 5 viner från olika områden o med lite gott tilltugg och provningsledare är Jonas Tegefeldt från Hopes & Drinks. Vinprovningen är utomhus och kostar 550:-/pp. För intresse info@lmtravel.se (Fullbokad)

Vinprovning med tema Sydafrika- vinprovning av viner från Sydafrika 14/10 2020 i Stockholm: Välkommen till en mysig höstkväll i Gamla stan i Stockholm för provning av 5 viner från olika regioner i Sydafrika. Provningsledare är Jonas Tegefeldt från Hopes & Drinks. Vinprovningen sker inomhus på Restaurang No53 och kostar 580:-/pp inkl en charkbricka. För bokning info@lmtravel.se

Har du frågor?

Konferensbokning LM Travel Resetips
september 9, 2020

Nu är det möjligt att arrangera möten och konferenser för mer än 50 personer

Kan ditt företag arrangera konferenser och möten för mer än 50 personer ? Ja, absolut!…
Åkeshofs Slott Bromma Reseguide
juni 24, 2020

Brommas smultronställen – att göra i Bromma

Brommas smultronställen - att göra i Bromma under en hemester. Vi tipsar om våra Brommapärlor…
Creatve Cava Event LM Travel Mest LästaResetips
juni 1, 2020

Creative Cava Event med LM Travel

Följ med LM Travel på en spännande och kreativ resa i ett fritt och prestationslöst…