Livsstilsresor

Lev din dröm – designa din unika resa.

Livsstilsresor

Lev din dröm – designa din unika resa.

I våra livsstilsresor ingår alltid:

Vi tar fram skräddarsydda förslag med transporter tor., logi med frukost, eventuella flygskatter och projektledning före och under resan och resegaranti hos Kammarkollegiet. Specialerbjudande på PCR- test inklusive digitalt reseintyg vid utlandsresor.

Utöver detta hjälper vi även till med:

Under konceptet Livsstilsresor samarbetar vi med olika företag med inriktning på mat och vinresor, vinprovningar, sparesor, träningsresor, yogaresor, hälsoresor, vandringsresor, coaching och personlig utveckling, föreläsningar inom alla områden. Vi hjälper dig att arrangera egna gruppresor för dina kunder eller medlemmar och sätter ihop det skräddarsydda programmet åt dig med den perfekta platsen, hotellet, måltider, passande aktiviteter och du som arrangör av resan kan koncentrera dig helt och hållet på innehållet. Vi bokar temaresor, teambuilding och events till dig som företag, organisation, förening, eller för en grupp med mer än 10 personer som vill skapa sin egna unika upplevelse.

Kommande livsstilsresor hos LM Travel:

Träningsresa till Piteå Havsbad med Lissan Lifestyle 21-25/7 2021: Gillar du träning och vill semestra i Sverige. Unik resa till Norrlands riviera med flera träningspass varje dag och personligt träningsprogram av PT Liselott Berggren.

Vinresa till Österlen, Sveriges Provence 2-5/9 2021. Tillsammans med sommelier Lisen Espeland upptäcker vi svenska viner i Skåne under skördetiden. Bokningen till vinresan är öppen, välkommen att höra av dig.

Vinresa till Rouissillon i Frankrike 13-18 oktober 2021. Upplev den franska maten, kulturen och i resan ingår flera vinprovningar på personligt utvalda vingårdar. Resan sker i liten exklusiv grupp med sommelier Markus Nilsson. För intresseanmälan info@lmtravel.se

Trygghet

Personlig service och stöd. Resegaranti.

Kvalitet & Professionalism

Över 30 års erfarenhet och kompetens i resebranschen med väl uppbyggt kontaktnät.

Personlig & Lättillgänglig Kontakt

Samma kontaktperson för allt som rör resor, konferenser, möten och event.

Skräddarsydda Researrangemang

Vi erbjuder unika guldkorn i hela världen.

Låt oss skräddarsy din nästa reseupplevelse!

Låt oss skräddarsy din nästa reseupplevelse!

Målgrupper som vi vänder oss till:

Föreningar, intressegrupper, konsulter, egna företagare, personliga tränare, träningsinstruktörer, yogainstruktörer, mat och vinproducenter, föreläsare inom hälsa och livsstil med flera som vill ha hjälp av oss med att skräddarsy sin egna unika gruppresa både i Sverige och utomlands.

Hur hjälper vi dig att designa en livsstilsresa?
Du talar om vad ni har för behov och vi tar fram förslagen, du behöver inte ta din tid att googla och ta fram egna förslag utan kan luta dig lugnt tillbaka och låta oss som är proffs på detta ta fram skräddarsydda förslag till dig. Självklart erbjuder vi er att klimatkompensera resan.

Exempel på olika livsstilsresor?
Träningsresor, Hälsoresor, Spa resor, Må Bra resor, Yogaresor, Vinresor, Vandringsresor, Padelresor, Coachning och Personlig utveckling – skapa en unik resa efter ditt eget intresse!

Kommande livsstilsresor hos LM Travel:

Träningsresa till Piteå Havsbad med Lissan Lifestyle 21-25/7 2021: Gillar du träning och vill semestra i Sverige? En unik resa till Norrlands riviera där du får uppleva midnattssolen. Flera träningspass varje dag, personligt träningsprogram av PT Liselott Berggren, hotell in frukost och middag 6900 kr för 5 dagar/4 nätter i Norrland.  Resan till och från Piteå tillkommer, som du kan boka via LM Travel. För mer info om resans innehåll och träningsupplägget kontakta Liselott

Vinresa till Österlen, Sveriges Provence 2-5/9- 2021  – upptäck vinlandet Sverige:  Välkommen att resa med oss och vår sommelier Lisen Espeland till Österlen under hösten 2021 för att upptäcka  svenskar viner under skördetiden.  För intresseanmälan och bokning : info@lmtravel.se

Vinresa till Rouissillon,  södra Frankrike 13-18/10 2021: Vi reser i en liten exklusiv grupp tillsammans med sommelier Markus Nilsson och besöker personligt utvalda vingårdar för vinprovningar. För intresseanmälan och bokning: info@lmtravel.se

Under 2021 bjuder vi in till vinprovningar och andra  dryckesprovningar i centrala Stockholm för alla som är lika mat- och vinintresserade som vi! En perfekt AW!

Alla provningar sker kl. 18.00-20.30 och priset är ca 580 kr per person inkl. drycker och flera goda tillbehör.  Vi säljer även presentkort till samtliga vinprovningar. För mer information och bokning skicka ett mail till info@lmtravel.se

24 mars 2021: Champagnemetoden – bubblor från hela världen  (fullbokad)

14 april 2021: Vinprovning av Svenska Viner

19 maj 2021: Vinprovning av viner från Gamla och Nya Världen

10 juni 2021: Vinprovning av säsongens Roséviner

För information och bokning skicka ett mail till info@lmtravel.se

Har du frågor?

Resetips
april 10, 2021

Passion for Travel – en podcast för dig som har ett stort och passionerat intresse för resor

Passion for Travel - en podcast för dig som har ett stort och passionerat intresse…
Reseintyg till flygresa - PCR - test -digitalt reseintyg Mest LästaResetips
januari 20, 2021

Reseintyg till flygresa – PCR – test – digitalt reseintyg

Ska du resa utomlands och behöver ett reseintyg till flygresan? Gör din nästa resa enkel…
Vinprovning i Stockholm Mest LästaResetips
december 2, 2020

Vinprovning i Stockholm 2021

Nyhet - vinprovningar i Stockholm! LM Travel arrangerar vinprovningar tillsammans med utbildad sommelier i centrala…